zondag 9 januari 2011

SPRINGKUSSEN

Hej hello,

even weer een kleine upate. Het is vandaag zondag en we hebben vandaag besloten lekker rustig aan te doen. Een vrije dag dus!

Gisteren hadden we een sportdag georganiseerd, dat was echt een succes, en wat zijn die kinderen fanatiek. Er waren 5 voetbalteams, 5 volleybalteams en 5 korfbalteams. Korfbal is een hele populaire sport hier, en wordt eigenlijk alleen gespeeld door meisjes.

We hadden via een Nederlander hier ook een springkussen gehuurd, de meeste kinderen hadden er nog nooit een gezien, laat staan op gesprongen. De kinderen gingen helemaal door het lint, op een goede manier zo geweldig vonden ze het!

Het was een hele geslaagde dag! Aan het einde van de dag waren er prijzen voor de 1e en 2e. En helemaal aan het einde kreeg iedereen een klein prijsje.

Volgende week gaat het dak van het huis er waarschijnlijk al op! Dinsdag gaan we naar een wildpark waar we een gids huren (met geweer), we hebben kans daar buffels, zebra's en leeuwen en meer wild te zien.

Volgende week ga ik ook bezig met het tekeningenproject volgende week daar meer over voor nu de groeten uit een warm en stoffig Kampala!



Geen opmerkingen: